Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostdenhaag.nl


  Paragnosten advieslijn in Den Haag.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Isha
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostdenhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Terwijl we bellen komt alles al uit dit is de tweede keer.
Zo trots isha.




Ervaring van Joukje met paragnost Isha   Ervaring van Joukje met paragnost Isha   Ervaring van Joukje geplaatst op 21 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha ik weet niet hoe ik deze weken zonder jou was doorgekomen, je bent soms streng, altijd eerlijk en grappig.
En het mooiste is, je hebt in alles steeds gelijk. Zijn bericht, zelfs inhoudelijk, de tijd en hij komt.
Dank je voor je lieve steun en wijze woorden.




Ervaring van Chick met paragnost Isha   Ervaring van Chick met paragnost Isha   Ervaring van Chick geplaatst op 5 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha ik ben echt met stomheid geslagen. Ik belde je en je zei ik geloof dat je hem gelukkig maakt, hij berichte me met jij maakt me gelukkig. Je hebt het echt goed aangevoeld dat hij vaak moe was en hij hoopt hierbij nog hulp te krijgen .




Ervaring van Lastig meisje met paragnost Isha   Ervaring van Lastig meisje met paragnost Isha   Ervaring van Lastig meisje geplaatst op 25 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha,

Met een luisterend oor, begrip en liefdevolle aandacht. Respect hoor, want het is wel hard werken en lang niet altijd gemakkelijk. Maar je weet mij er altijd doorheen te slepen.
Dank je wel daarvoor, je voorspellingen zijn het afwachten altijd waard.

Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met paragnost Isha   Ervaring van Angela met paragnost Isha   Ervaring van Angela geplaatst op 25 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha hij is niet gekomen meer zoals je dacht hij was moe, ik ben blij met de voorspellingen en alles klopte als een bus voel me sterker door je bedankt.




Ervaring van Fryske met paragnost Isha   Ervaring van Fryske met paragnost Isha   Ervaring van Fryske geplaatst op 24 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Medium Isha net gesproken. Alles wat ze doorkreeg klopt als een bus.
Zeer tevreden ben ik en haar ga ik bellen indien weer nodig.

Dank u Isha.
Dikke knuf.




Ervaring van S.S met paragnost Isha   Ervaring van S.S met paragnost Isha   Ervaring van S.S geplaatst op 24 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha, ik stond versteld. je voorspellingen al onder het gesprek uit gekomen. je peptalk heeft me geholpen. heerlijk hoe eerlijk je bent.




Ervaring van Jouk met paragnost Isha   Ervaring van Jouk met paragnost Isha   Ervaring van Jouk geplaatst op 24 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha, wat hebben wij een leuk en mooi gesprek gehad. Geen woorden voor. Alles wat je zei viel op zn plaats. Je bent geweldig. Zal je advies zeker opvolgen. Ik hou je op de hoogte.
Willen jullie eerlijk antwoord en advies bel dan Isha.
Zeker een aanrader.




Ervaring van Cindy met paragnost Isha   Ervaring van Cindy met paragnost Isha   Ervaring van Cindy geplaatst op 13 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Whaw wat moet ik zeggen, wat moet ik schrijven. Wat bent u een mooie en lieve vrouw. En wat krijgt u allemaal door.Ben sprakeloos. Ik was in het begin helemaal van mijn padje maar u heeft me weer terug op de weg gezet. Contact met overleden is iets wat niet altijd lukt, maar ja J was er. En hoe. Ben er echt onderste boven van en zie de toekomst rooskleurig te gemoed. Ik ga deze periode positief in en laat alle negatieve invloeden vervallen. Wordt mss nog wel effe een heftige periode maar we gaan er alleen maar beter van worden. Lieverd ik dank je en kom zeker nog een keer terug.




Ervaring van Anouk met paragnost Isha   Ervaring van Anouk met paragnost Isha   Ervaring van Anouk geplaatst op 12 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Bedankt dat je iedere keer mijn onzekerheden aanhoort. Je bent eerlijk en recht door zee. Ook als iets minder leuk is vertel je het gewoon.
Ik was achter op iemand geklapt met m'n auto, die man had 1x gebeld om alles te regelen (terwijl er geen schade was bij hem, behalve dat z'n trekhaak iets was beschadigd) jij zei: ach, maak je niet druk, die belt niet meer. Je hebt gelijk gehad.
Ik vertrouw er op dat de rest ook mag uitkomen.
Liefs, R.




Ervaring van R met paragnost Isha   Ervaring van R met paragnost Isha   Ervaring van R geplaatst op 29 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Je zei het, het duurt niet lang voordat je hem weer ziet. Na twee weken zat hij al op het vliegtuig om langs te komen. Je had gelijk.




Ervaring van N met paragnost Isha   Ervaring van N met paragnost Isha   Ervaring van N geplaatst op 26 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Een lieve vrouw, ze weet waar ze over praat, duidelijk en recht door zee. Ik vertrouw haar voorspellingen. Een dikke knuffel van mij.




Ervaring van Coba met paragnost Isha   Ervaring van Coba met paragnost Isha   Ervaring van Coba geplaatst op 21 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Wat een topper is dit. Ik heb haar vandaag voor het eerst gesproken over mijn beeindigde relatie die nog een nasleur heeft. Ze wist me gerust te stellen met wat er zou komen. Maar vooral een aantal dingen die in werking zijn bij de rechter die zei niet kon weten. Ik wacht nu op de rust en geluk wat gaat komen. Nogmaals heel erg bedankt voor dit gesprek .




Ervaring van C. met paragnost Isha   Ervaring van C. met paragnost Isha   Ervaring van C. geplaatst op 14 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha, ONGELOOFLIJK.
Ik belde je voor iemand die verdwenen was. Jij wist DE tip om haar terug te vinden. Het meisje is terug gevonden. Hopelijk weet je nu wie ik ben. Jij kan alles. Dank je wel.




Ervaring van Belgi met paragnost Isha   Ervaring van Belgi met paragnost Isha   Ervaring van Belgi geplaatst op 14 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Ik belde Isha met een vraag of iemand zou langs komen, haar voorspelling kwam uit, precies zoals ze zei. ?Er kan wat tussen komen maar dan komt het op een andere manier goed?
Daarna heb ik haar nogmaals gebeld over het verloop van de relatie, ze weet dingen die je niet verteld, legt duidelijk uit en is fijn om mee te praten.




Ervaring van N. met paragnost Isha   Ervaring van N. met paragnost Isha   Ervaring van N. geplaatst op 13 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha. Bedankt voor je readings en goede tips. Wat je aangeeft komt ook uit.
Je biedt ook luisterend oor aan en dat is fijn. Geeft ook eerlijk aan wat je wel of niet kan doen, zien of zeggen. Zeker de MOEITE WAARD om te bellen voor een consult.

GROET, L.




Ervaring van L met paragnost Isha   Ervaring van L met paragnost Isha   Ervaring van L geplaatst op 11 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Wat een topper.
Heel erg to the point terwijl zij geen voorafgaande info kreeg.
Dankjewel.




Ervaring van E met paragnost Isha   Ervaring van E met paragnost Isha   Ervaring van E geplaatst op 9 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha,
Het is ongelooflijk (maar waar.), alle puzzelstukjes gaan samenvallen.
Je wist, enkele weken geleden, op een satellietfoto aan te wijzen in welke wijk ik een woning aangeboden zou krijgen. Ik belde je gister om te vertellen dat ik deze week een bezichtiging heb. Je vroeg me postcode en huisnummer te noemen en je zei; dit huis gaat het worden. Kan niet wachten om je binnenkort te bellen met het goede nieuws. (Uiteraard vanaf het bankje voor mn deur, zoals je ook al voorspelde)
Hele dikke knuffel voor jou lieverd.




Ervaring van N met paragnost Isha   Ervaring van N met paragnost Isha   Ervaring van N geplaatst op 8 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha,
Ik bel jou al een tijdje als het even teveel voor me wordt. Jij sleept mij er telkens weer doorheen en daar wil ik jou heel hartelijk voor bedanken.
Je readings zijn zoals jij zuiver, eerlijk en oprecht. 1 voor 1 komen je voorspellingen uit.
Voor mij ben Jij de Beste op deze lijn.

Lieve mensen als je niet bang bent voor de waarheid dan bel je Isha.

Liefs, succes en al t goeds wens ik jou.




Ervaring van Kaneeltje met paragnost Isha   Ervaring van Kaneeltje met paragnost Isha   Ervaring van Kaneeltje geplaatst op 24 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Zoek je een medium die zuiver eerlijk en oprecht is. dan raad ik zeker Isha aan. zoals afgesproken bellen we elkaar binnen kort weer. Super.




Ervaring van linda met paragnost Isha   Ervaring van linda met paragnost Isha   Ervaring van linda geplaatst op 24 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Ze is cordaat en correct .
Maar ik begreep haar en ik geloof haar volledig.
Dank u Isha, sorry voor mijn drukte.
Maar ik ben toch blij dat ik jou heb gebeld.

Gr .




Ervaring van Anoniem met paragnost Isha   Ervaring van Anoniem met paragnost Isha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  WOW WOW WOW.Je hebt het w??r gedaan Isha. Hoe doe je het toch?. Geen enkel onderwerp of vraag is te moeilijk voor je. wat een sterke vrouw en helderziende. Ongezien.

Ditmaal gaat het over mijn huis. Een tweetal maanden geleden belde ik je voor problemen met mijn woning. Jij zei dat er iets ging gebeuren waardoor de werken onverwachts sneller dan gepland van start konden gaan. hoe ongeloofwaardig dit ook klonk, moet ik je nu toch ook w??r gelijk geven. We starten opnieuw 2 maanden eerder dan begin dit jaar nog leek en gepland werd.

Dank je wel.
Ik bel je zeker nog in de toekomst.




Ervaring van Belgi met paragnost Isha   Ervaring van Belgi met paragnost Isha   Ervaring van Belgi geplaatst op 17 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Een mooi consult gehad van Isha
Veel duidelijkheid gekregen en ze heeft altijd verhelderende inzichten. Isha legt alles goed uit ze is heel kundig en grappig. Kortom een topper.
Tot gauw.




Ervaring van Natas met paragnost Isha   Ervaring van Natas met paragnost Isha   Ervaring van Natas geplaatst op 13 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Wow deze dame is een echte topper bijna alles wat ze zegt komt uit, niet normaal. Ik had per ongeluk een aanrijding met een fietser en was onrustig Isha zei me maak u geen zorgen alles is ok met het meisje ze was gewoon in shock en met een kleine 100 eur is haar fiets hersteld en idd nadat ik het meisje opbelde om te horen hoe het met haar was zei ze ik was daarstraks in shock, maar alles is ok met mij, heb zelfs geen pijn enkel mijn stuur van de fiets is een beetje geraakt ik zei haar doe je fiets maar binnen en laat me maar weten wat mijn schuld is en idd een kleine 100 euro
Isha je bent echt een topper, een enorme meerwaarde hier op de lijn.




Ervaring van cena met paragnost Isha   Ervaring van cena met paragnost Isha   Ervaring van cena geplaatst op 5 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Je had helemaal gelijk. Super positief heeft het voor mij uitgepakt. Eindelijk.
Na al die jaren, toch gerechtigheid, toch positief af kunnen sluiten. Dankjewel.




Ervaring van Just me met paragnost Isha   Ervaring van Just me met paragnost Isha   Ervaring van Just me geplaatst op 13 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha,

Wat ben jij goed.
Heb je regelmatig gebeld je hebt me ontzettend geholpen door een moeilijke tijd. Alles wat er gezegd is uitgekomen , ben je heel dankbaar. Je 6de zintuig praat geen onzin. Je bent bijzonder en oprecht.
Wens jou voor het nieuwe jaar veel geluk en liefde toe. Bel je snel weer.




Ervaring van Sandy met paragnost Isha   Ervaring van Sandy met paragnost Isha   Ervaring van Sandy geplaatst op 13 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha.

Na aanleiding van het gezeur betreft een gezinsvoogd wist jij mij precies te vertellen dat het tij zal gaan keren.
Afgelopen week, deedt hij uitspraken richting mij in een gesprek. Ik ben reuze benieuwd hoe dit verder af gaat lopen. Je had al aangegeven dat hij aan t eind van het jaar zal gaan draaien en dat ik me geen zorgen hoeft te maken.

Dankjewel voor je mooi reading. Ik hou je op de hoogte.




Ervaring van Just me met paragnost Isha   Ervaring van Just me met paragnost Isha   Ervaring van Just me geplaatst op 12 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Ontzettend bizar en bijzonder consult met Isha. Ze noemde een woonplaats op waar ik 3 jaar lang heb gewoond. Ik had een vraag wat betreft werk en het was al met al ontzettend bijzonder. Ik laat het je weten als ik die job binnen heb. Wat ben je goed.




Ervaring van S. met paragnost Isha   Ervaring van S. met paragnost Isha   Ervaring van S. geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Bedankt Isha, ik heb de rechtszaak gewonnen zoals u had voorgespeld.
.




Ervaring van Quinn met paragnost Isha   Ervaring van Quinn met paragnost Isha   Ervaring van Quinn geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve lieve Isha, belde je gisteren (om te bedanken voor alles) en je kon me details vertellen over afgelopen week. Werd er echt stil van.
Je vroeg me of ik iets op de vingers van mijn moeder had gedaan. Dat was mijn nagellak. Niemand wist dit. Mijn moeder had voor haar overlijden gezegd dat ze graag de nagellak op wilde die ik op had. En deze heeft ze gekregen. Zo mooi.
De boodschap die je tijdens ons gesprek ook mee mocht geven was; een moeder stuurt haar kind nooit de verkeerde kant op. Hier kan ik zoveel kracht uit putten en weet dat ze hier bij me is.
Lieve schat, vanuit mijn hart; dank je wel.
Ik bel je in december. Veel liefs en dikke knuffel.




Ervaring van M met paragnost Isha   Ervaring van M met paragnost Isha   Ervaring van M geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha heeft mij fantastisch geholpen bij mijn rechtszaak met mijn baas, ze gaf precies aan hoe het ging lopen en dat heeft mij veel inzicht en rust gegeven. Je bent een topper.




Ervaring van Ton met paragnost Isha   Ervaring van Ton met paragnost Isha   Ervaring van Ton geplaatst op 25 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Een bijzondere reading had ik vanmorgen weer met jou. Op werkgebied zei je: je gaat een conflict krijgen met een klant over een betaling. Maar blijf rustig, lekker laten gaan. Hmm dacht ik nog? ik hou niet van conflicten en al helemaal niet met klanten. Diezelfde middag was daar dan dat conflict. Een klant wilde inderdaad niet betalen. Ik heb je advies opgevolgd en ze veel succes en een fijne dag toegewenst. Hup, weg ermee. Haha. Wederom dank Isha voor je deskundige adviezen. Liefs E.




Ervaring van Hi Isha met paragnost Isha   Ervaring van Hi Isha met paragnost Isha   Ervaring van Hi Isha geplaatst op 24 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha
Regelmatig hang ik aan de lijn om te vragen of wilt kijken op mijn werk. Laatst had ik weer zo,n bijzondere uitkomst. Ik vroeg je of er nog leuke opdrachten voor zouden komen. Je zei dat ik me nergens druk over hoef te maken want de opdrachten komen eraan. Je zei 3 kleine en een grote opdracht binnen nu en twee weken. Toen ik ophing had ik een oproep gemist. En jawel, het was een nieuwe opdracht voor een grote klus. Diezelfde week volgde er nog 3 kleine opdrachten precies zoals je had gezegd. Ben je zo dankbaar voor alle fijne gesprekken. Liefs.




Ervaring van E. met paragnost Isha   Ervaring van E. met paragnost Isha   Ervaring van E. geplaatst op 19 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha,
Twee weken geleden belde ik je over alles wat er momenteel in mijn leven speelt en zou die avond bij een moeilijk gesprek aanwezig zijn.
We spraken af dat ik die middag ging wandelen in het bos en jij mij een healing zou geven. Ik zou het gaan merken omdat ik opeens witte bloemen zou zien. Ik dacht; witte bloemen, in het bos, in deze tijd? Na 5 minuten wandelen zag ik tot mijn verbazing 2 witte rozen bij een boom. Weer kippenvel als ik er aan terugdenk.
En in de avond kwam tijdens het moeilijke gesprek de witte roos terug en zal komende periode centraal komen te staan. Zo mooi.
Dank je wel lieve Isha. Tot de volgende keer.
Liefs,.




Ervaring van N met paragnost Isha   Ervaring van N met paragnost Isha   Ervaring van N geplaatst op 19 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isa.zodra ik jou spreek.schater ik het uit van t lachen.je voorspeld alsof t niets is.poeh wat een gave heb jij zeg.ik belde oa over de baan waar interesse in heb.je vertelde mij dat het goed zal komen.en Yesss ben aangekomen.ben superblij.zoals jij hebt voorspeld is tot in de details uitgekomen.nu nog de liefde.Ik houd je op de hoogte.oja.ik zal op de kleine details letten.de ketting & iets met zijn duim hhahaha.ik denk dat je nu wel weet wie ik ben.tot gauw.XXX.




Ervaring van J met paragnost Isha   Ervaring van J met paragnost Isha   Ervaring van J geplaatst op 19 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostdenhaag.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostdenhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostdenhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostdenhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden